Védőoverál

Védőoverál test riporttal. Kényelmes viselet, nem akadályozza a munkavégzést. Többféle méretben kapható.

Tájékoztató nettó árak:
100 db felett: 3000 Ft / db
10000 db felett: 2500 Ft / db

Védőoverál (BERTEKS)

Védelmi típus: CE 5/6

Védelmet nyújt a száraz részecskék és bizonyos szintű folyékony vegyi anyagok
fröccsenése ellen.

Kiszerelés:

  • S/M/L/XL méret 70 db/karton
  • XXL/XXXL méret 60 db/karton

vedooveral-szajmaszk-nagyker-2

vedooveral-szajmaszk-nagyker-3

Felhaszbnálási javaslat:

Az overál viselése után, levételt követően ügyeljen arra, hogy a termék ne érintkezzen a veszélyes anyaggal! Ez a termék nem szélsőséges körülményekre készült. Varratai nem képeznek gátat a fertőző anyagok bejutásának és nem védenek teljes mértékben. Fokozott védekezés érdekében a mandzsetta a kesztyűhöz, a ruha alja a bakancshoz, a kapucni pedig a légzésvédőhöz rögzíthető.

A védőoverál viselése hőtermelést okozhat, gondoskodni kell a megfelelő földelésről. A megfelelő alsóruházat csökkenti a hőtermelést. A védőoverált viselő és a talaj közötti feszültségnek kevesebbnek kell lennie 10 Q-nál.

A védőoverál viselése:

Az overál viselése előtt gondoskodjon a tiszta környezetről. Óvatosan bontsa ki a csomagolást, ügyelve arra, hogy a ruházat ne sérüljön. A cipzár lehúzása után lépjen bele a lábrészekbe, majd húzza rá kezeire is. Figyeljen arra, hogy a felvétel közben ne gyűrődjön, ne sérüljön a ruha. A kapucnit igazítsa a fejére, majd húzza fel a cipzárt. Az öntapadó cipzártakaróról távolítsa el a védőszalagot, és nyomja gondosan a védőoverálra gyűrődés nélkül.

Tárolás:

  • Eredeti csomagolásában, száraz körülmények között tárolja, 15°C és 25 °C között. Óvja közvetlen napfénytől.
  • Eredeti csomagolásában, megfelelő tárolási mód esetén a gyártástól számított 5 évig használható fel.
  • A nem szennyezett védőoverál általános hulladékként kezelhető. A szennyezett védőoverál veszélyes hulladékként kezelendő, a helyi szabályozásoknak megfelelően.