FFP2 szelepes szájmaszk 1 db kiszerelésben

Cikkszám: FFP2F1K6

FFP2 szelepes szájmaszk 1 darabos kiszerelésben

Tájékoztató nettó árak:

20 db-tól: 285 Ft / db
600 db felett: 548 Ft / db
2000 db felett: 388 Ft / db

Professzionális FFP2 szelepes maszk, egyesével csomagolva, mindennapi használatra, WHO által ajánlott biztonsági szintnek felel meg.

Az FFP2 szelepes szájmaszk hatékonyan védi viselőjét a másik ember általi fertőzéstől, 95% -os baktériumszűrési képességéből adódóan

Ergonómiai kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen arc formájához, rugalmas gumiszalaggal van ellátva. A szelep könnyíti a légzést, segít csökkenteni a szájmaszkban fellépő hőt. Gyárilag lezárt, átlátszó fóliatasakban, a higiénikus felhasználásért.

FFP2 szelepes szájmaszk leírása

Az FFP2 szelepes maszk előnye hogy nem párásodik be, így kényelmes viseletet biztosít hosszabb távon is. Az elöl szelepes szájmaszk szűri az aeroszolokat, port, pollent és szmogrészecskéket is. A kilélegzett levegő könnyen távozik. Beépített huzallal, párnázott, állítható orrnyereg részekkel a tökéletes illeszkedés érdekében. Fontos, hogy a fenti adatok kifejezetten a viselők védettségét vizsgálják!

Tulajdonságok:

  • Arcot, légzőszerveket jól takarja
  • Véd a folyékony részecskékkel szemben
  • Antibakteriális és por védelmet nyújt
  • A szelep segít csökkenteni a szájmaszk belsejében fellépő hőt
  • 30 százalékkal könnyebb légzés a szelep által
  • Pontos illeszkedés: Beépített formázható műanyag az orr résznél
  • Kényelmes viselet, biztonságos használat
  • WHO által ajánlott biztonsági szint
  • Zárt csomagolásban
  • Egyesével csomagolva

Így használja helyesen:

A maszk felhelyezése előtt tisztítsa meg alaposan a kezét, vagy használjon alkoholos fertőtlenítőt. Fogja kezébe a maszkot, a fémcsík a szájmaszk felső részén legyen. A gumipántok meglazítása után bújtassa át a kézfejen. Vegye fel a maszkot egy mozdulattal  A gumipántok közül az alsót vezesse a nyak körül, a felsőt a fülkagyló fölött a fejen. Mindkét kézen a mutató és középső ujjaival szorítsa rá a fém pántot az orrnyergére úgy, hogy szorosan illeszkedjen.

Szűrés ellenőrzése: Takarja le a maszkot mindkét tenyerével, gyengén szorítva. A maszk akkor van helyesen az arcunkon, ha normál levegővétel esetén a széleken nem észlelünk levegő szivárgást.

Levétel után mosson alaposan kezet, vagy használjon alkoholos kézfertőtlenítőt.

 

Szavatossági idő: Gyártástól számított 24 hónap.
Cikkszám: FFP2F1K6
Gyártó: Meditrade
Szűrési fokozat: BFE 95%
Méret: univerzális
Szín: fehér
Anyag:nem szőtt textil
Csomagolás: 1 db/csomag