50 db-os 3 rétegű gyerek maszk, vegyes mintával (6000 db-tól)

Cikkszám: 3RETF50VEK30

50 db-os 3 rétegű gyerek szájmaszk, vegyes mintával 6000 db-tól

Tájékoztató nettó árak:
6000 db felett: 35 Ft / db
500000 db felett: 31 Ft / db

Kis tételben is megvásárolható egyedi ajánlat alapján!

Még kedvezőbb áron szeretné? Kérjen ajánlatot most!

Gyerekek részére készült, kiváló minőségű 3 rétegű szájmaszk. Felfogja a köhögés és tüsszentés során keletkező szilárd részecskéket, és folyadékcseppeket, a bakteriális és vírusfertőzéseket 95%-ban szűri ki. A légzőrendszer védelmére alkalmas, megfelelő használat esetén.

3 rétegű gyerek szájmaszk

A 3 rétegű gyerek szájmaszk megfelelő méretben, és színes, vidám kivitelben készült kifejezetten gyermekek számára. A megfelelő kialakítás segít a fokozott védekezésben. A maszk jól illeszkedik a kisebb arcra, így elkerülve az alatta-fölötte lélegzést. Kényelmes viseletet biztosít, bőrbarát anyagból készült. A gumipánt segíti a higiénikus fel- és levételt.

Megvéd a magas koncentrációjú, aeroszol formában jelen lévő fertőző cseppecskékkel szemben, amely tüsszentés, vagy köhögés során keletkezik. A 3 rétegű maszk helyes használata csökkenti a tovább fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok:

  • A termék egyszer használatos, eldobható
  • Arcot, légzőszerveket jól takarja
  • Rugalmas gumipánttal
  • Pontos illeszkedés: Beépített formázható műanyag az orr résznél
  • Bőrbarát anyagból
  • Latex mentes
  • Kényelmes viselet, biztonságos használat
  • CE jelöléssel
  • Nyomott mintás

Így használja helyesen:

A maszk felhelyezése előtt tisztítsa meg alaposan a kezét, vagy használjon alkoholos fertőtlenítőt. A maszkot helyezze fel az arcára, ügyelve arra, hogy csak a gumipántokat használja. Két ujjal szorítsa rá a védőpántot az orrára, hogy szorosan illeszkedjen. A 3 rétegű szájmaszk javasolt használati ideje 4-6 óra. Amennyiben a maszkot közben megérinti, vagy átnedvesedik cserélje le. Ne érintse meg a maszk elejét, a gumipántoknál fogva vegye le.

Levételt követően ne használja újra, fertőtlenítése és újra felhasználása nem javasolt. Helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe, és gondoskodjon róla, hogy Ön, és környezet ne férhessen hozzá a további megfertőződés kockázata miatt. Levétel után mosson alaposan kezet, vagy használjon alkoholos kézfertőtlenítőt.

 

Szavatossági idő: Gyártástól számított 24 hónap.
Cikkszám: 3RETF50VEK30
Gyártó: Anqing Xinaheng Labor Insurance Products Co., Ltd.
Szabvány: GB/T38880-2020
Szűrési fokozat: BFE 95%
Méret: 14,5*9,5 cm
Szín: vegyes színekben, ömlesztve
Anyag:nem szőtt textil
Csomagolás: 50 db/csomag